Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Trabzon İş Kurumu İl Müdürü Adnan Zengin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerini kapsayan ve bu fakültede eğitim gören öğrencilerin girişimcilik eğitimi almalarını hedefleyen bir protokol imzalandı.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan İş Kurumu İl Müdürü Adnan Zengin, KTÜ'nün bölgede bir marka olduğunu belirterek "Karadeniz Teknik Üniversitesi bizim için bir marka ve bizim bu markayı yanımızda görmemiz çok önemli. İnsanlar kiminle çalıştığımıza bakıyorlar. KTÜ bizim sağ kolumuz. Başka üniversitelerin bu kadar katkı sunmadığı bir ortamda çok fazla ilişkiler gelişmiyor. Biz bu ilişkileri iyi tutuyoruz. İnşallah çok daha iyi yerlere getireceğiz. Siz bize kapıyı açık tutun biz açık gördüğümüz her kapıya girmeye hazırız' diye konuştu.
Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal da karşılıklı iş birliğine hazır olduklarını ifade ederek 'Bizim 21 dalda yeterlilik belgesi verme yetkimiz var. Sizin projelendirme planında olduğunuz bizim katkı verebileceğimiz bizim aklımızdan geçmeyen konular olduğu zaman iletişime geçelim. Biz karşılıkla iş birliğine her zaman hazırız. Yeter ki biz katkı sağlayalım' dedi.
Konuşmaların ardından imzalar atılırken İş Kurumu İl Müdürü Adnan Zengin, günün anısına Rektör Süleyman Baykal'a plaket takdim etti.