İKİ TAKIM DA MORALLİ
Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Elazığspor'un kendileri gibi çıkışta bir takım olduğunu söyledi. Deneyimli teknik adam, "Her hafta zor bir maç. Elazığ maçı da bizim ve onlar adına önemli bir mücadele. Alt sıraları da yakından ilgilendiriyor. Son iki haftada bez de onlar da 4 puan topladı. Urfa galibiyeti ve Manisa beraberliği bizim adımıza çok önemliydi. Rakibin kadro genişliği bizden iyi durumda. Pazar günü iyi mücadele edip, sahada herşeyimizi ortaya koyarak, maçı kendimize çevirmek için çalışacağız" diye konuştu.

SEYİRCİNİN DESTEĞİ ÖNEMLİ
Özköylü, "Bizim de yürekli oyuncularımız var. Yüreğimizi ortaya koyup kazanmak için gayret edeceğiz. Kulübede sadece genç oyuncularımız var. Manisa'da 10 kişi kalmamıza rağmen oyuncu değiştiremedik. Çünkü gençlerimiz tecrübesiz. Zor maçlarda gençler ne verebilir kestirmek çok zor. Bu maçları kaldıracak durumda değiller. Zaten kısıtlı olan kadromuzda bir de sakat ve cezalılardan dolayı eksiklerimiz var. Ancak sahaya 11 kişi çıkacağız. Taraftarımıza da büyük iş düşecek. Seyircinin de desteğiyle ayakta kalarak, kazanmak istiyoruz" dedi.


TRANSFER YAPILACAK...
Özköylü, oynayan futbolcular içerisinde kimseyi göndermeyi düşünmediklerini de belirterek, "Bizim eksiklerimiz belli. Mevcut oynayan grup içerisinden çok oyuncu göndermeyeceğiz. Tecrübesi ve kalitesi yüksek oyuncular almak için çalışacağız. Şu anda oynayanlardan çok memnunum. Fiziksel ve taktiksel gelişmeler var. Aramıza katılacak kaç tane olur bilemem ama alternatifli bir kadro yaratmamız gerekiyor" diye konuştu.

Selçuk KAYA