Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği (MÜMDER) tarafından 15 Temmuz şehitlerini ve Mardin'deki terör saldırısında şehit edilen Mardin Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ü anmak için hatim duaları okundu. Dernek'te yapılan hatim dualarına şehit kaymakamın arkadaşları Gestaş Genel Müdürü Volkan Uslu, Elazığ Arıcak Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural ile dernek görevlileri katıldı. Şehitler için hatim duaları edilirken vatanı uğruna şehit olan vatandaşlara Allah'tan rahmet dilendi.
'Üniversitede 5 sene aynı fakültede okumuştuk'
Şehit Kaymakam Safitürk 'ün arkadaşı olarak duasına katılan Gestaş Genel Müdürü Volkan Uslu, 'Marmara Üniversitesi Mezunlar ve Mensupları Derneği'nin düzenlemiş olduğu şehit kaymakamımız, arkadaşımız, Muhammet Fatih Safitürk için düzenlenen programa katıldık. Kendisiyle üniversitede 5 sene aynı fakültede okumuştuk, çok güzel bir insandı. Mekanı cennet olsun, Rabbim kalanlarına sabır ihsan eylesin. Şehitlik ona nasip oldu. İnşallah ileri de bizlere de nasip olur' şeklinde konuştu.
'Böylesine güzel bir mertebeye ulaştığını düşünüyoruz'
Şehit Kaymakamın temiz kalbiyle ve inancıyla şehitlik mertebesine ulaştığını dile getiren Elazığ Arıcak Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural ise, 'Şehidimizin ruhuna hatim-i Şerifler okundu. Güzel bir şekilde şehitlik mertebesine ulaşmış kardeşimizin, milletin sevgisine de bu şekilde mazhar olmasından dolayı bizlerde gurur duyuyoruz. Böylesine güzel bir mertebeye ulaştığını düşünüyoruz, inanıyoruz' dedi.

MÜMDER’de şehitler için dua edildi