Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı, gazetemiz imtiyaz sahibi Adnan Ölmez, Haber gazetesinin 12. kuruluş yıldönümünde yayımladığı mesajda, yöneticilerden dağıtıcılara kadar emeği geçen tüm çalışanları kutladı.

Gazete kurma fikrinin doğduğu sırada, daha baskı tesisleri satın alınmadan doğru, tarafsız ve ilkeli yayıncılıktan asla taviz verilmemesini kararlaştırdıklarını belirten Adnan Ölmez, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"12 yıl önce ortaya koyduğumuz basın meslek ilkeleri ve etik değerlerden taviz vermeden Türkiye'nin bölgesel üç büyük gazatesinden biri olan Haber'in başarısında arkadaşlarımın emek ve fedakarlıklarını yakından biliyorum. Haber gazetesiyle başlayan daha sonra internet gazetesi, radyo, dergi ve televizyon kanalıyla Türkiye'nin bölgesel anlamda önemli bir medya kurumu olan Haber Medya'yı bugünlere taşıyan sektörün her halkasındaki tüm arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlığı döneminde eşi Emine Erdoğan'la birlikte 26 Kasım 2005 tarihinde Haber gazetesinin kuruluş pastasını kesmişti.