Altınordu Belediyesi tarafından 72 mahallede başlatılan ve kısa süre önce bitirilen '94 km'lik beton yol projesi' kapsamında betonlanan mahalle yollarında V kanal çalışması devam ediyor.
Altınordu Belediyesi'nin en büyük projelerinden birisi olan '94 km'lik Beton Yol Projesi' kapsamında 72 mahallenin yol problemi çözüme kavuşturan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yolların zarar görmemesi için V kanal çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Fen işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Beton yol çalışması tamamlanan mahalle yollarında 23 km'lik V kanal çalışmasını tamamlayarak milletin hizmetine sunuldu.
'Beton yol ve V kanal çalışmamız devam edecek'
30 Mart yerel seçimlerinde millete söz verdiklerini ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 'Milletimizin ayaklarını çamura değdirmeyeceğiz diye söz verdik. Bu sözümüzü aradan geçen 2 yıl içerisinde yerine getirdik, getirmeye devam edeceğiz. Projesini tamamladığımız 94 km'lik beton yol çalışmasını 2016 yılı içerisinde tamamladık. Hedefimiz 2017-2018 yılında mahallelerimizde gereksinim duyulan ve ekiplerimizin incelemesi sonucunda onay verilen yollarımızda beton ve sıcak asfalt çalışmasına devam edeceğiz' dedi.
'30 km'lik sıcak asfalt'ta sona gelindi'
Altınordu ilçesinin yıllardır el değmeyen sokaklarında Ordu Büyükşehir Belediyesi ile çalışma yürüttüklerini aktaran Başkan Engin Tekintaş, ' Şehir merkezinde Büyükşehir Belediyemiz ile yaptığımız sıcak asfalt çalışması devam ediyor. 2016 yılı için hedeflediğimiz 30 km'lik sıcak asfalt çalışmasında sona yaklaştık. Ekiplerimiz, Bucak, Subaşı, Durugöl, Karşıyaka, Şahincili, Şirinevler başta olmak üzere sıcak asfalt çalışması yürütüyor. Hedeflediğimiz 30 km'lik sıcak asfalt çalışmasının 25 km'lik bölümü tamamlandı. Geriye kalan 5 km'lik kısım ise hava şartlarına göre dökümü yapılacak. Hedefimiz 2017-2018 yıllarında 80 km'lik bir sıcak asfalt ve akabinde baskı beton kaldırım çalışmasını milletimizin hizmetine sunmak. Vatandaşlarımızdan tek bizlere bu süreçte yardımcı olmaları ve desteklerini esirgememeleridir' diye konuştu.

Altınordu’da mahalle yollarında “V kanal” çalışması devam ediyor