Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak TÜYAP Samsun Gıda Fuarı'nda stant açan firmaları ziyaret etti. Şenocak, Samsun'un gıda Fuarı ile çok büyük bir kazanım elde ettiğini söyledi.

Ziyaretleri sırasında Şenocak'a Haber Medya Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haberaks TV Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş ve TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer de eşlik etti.

Ulusoy Un Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy, OTAT Genel Müdürü Mustafa Başaran, Ladik Akdağ Su Genel Müdürü Zeki Özalp, Deren Et ve Gıda Ürünleri sahibi M. Kubilay Okur, Mutena Et ve Et Ürünleri sahibi Cemal Küçük, Çamlıdağ Gıda Sahibi Temel Çamlıdağ, Demirhan Gıda Genel Müdürü Gökhan Demirhan ve Mutfak Catering Genel Müdür Yardımcısı Tunç Koçer'i ziyaret eden Şenocak, fuar hakkında bilgi aldı.

BÜYÜK BİR KAZANIM

Fuar hakkında değerlendirme yapan Şenocak, Gıda Fuarı'nın Samsun için büyük bir kazanım olduğunu belirterek, 'Gıda Fuarı'nın, İstanbul ve Antalya'dan sonra Samsun'da gerçekleştirilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Gıda Fuarı bizim için çok önemli bir kazanım. Fuar'a yerel gıda sanayicileri olarak 30'a yakın firma katıldı. Fuar sayesinde Samsun'daki üretim yelpazesinin çok geniş olduğunu bir kez daha gördük. Ve bundan gurur duyduk' diye konuştu.

HABER MEDYA SAHİP ÇIKTI

Haber Medya Grubu'nun fuarda stant açarak yayın yaptığını kaydeden Şenocak, 'Haber Medya Grubu olarak, 4 gün boyunca fuardan yayın yaptık. Ve Fuarı sadece Samsun'a değil, tüm Türkiye'ye ve dünyaya tanıttık. Ve halkımızı bilinçlendirdik. Haber Medya Grubu olarak fuarımıza sahip çıktık' dedi.

Ayşe KUŞCU