AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Samsun Gıda Fuarı 2016'yı ziyaret etti.

Karaaslan, fuarda ilk olarak Haber Medya stantını ziyaret etti ve Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu'ndan bilgi aldı. Karaaslan daha sonra Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu ve Haber Radyo Programcısı Kaan Ali Kolcuoğlu'nun canlı yayın konuğu oldu.

SAMSUN ÇEKİM MERKEZİ
Karaaslan, ''Fuarlarımız sadece Samsun için değil bölgemiz için çok önemli. Önümüzdeki zamanlarda gerçekleşecek çok önemli iş anlaşmalarının da bu fuarlarda yapılması çok güzel bir şey. Samsun'da yapılan bu tip yatırımlar daha kapasite dolmadan arttırılarak büyüyor. Samsun halkı fuarları sevdi. Bu fuarların gerçekleşmesi de Samsun'da çekim merkezi oluşturdu. Dolayısıyla bu da önemli. Samsun bu konularda yeni yeni öncü olmasına rağmen çok güzel noktalarda. Samsun'a her şeyin en iyisi yakışır'' diye konuştu.

Canlı yayının ardından Karaaslan, beraberinde AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş Samsun Bölge Müdürü Server Seçer ile fuar stantlarını dolaşarak ikram edilen yemekleri tattı. Firma sahipleriyle görüşen Karaaslan, fuarın gidişhatıyla ilgili de bilgiler aldı.

Zerrin SOMUNCU