Teknik Direktör Osman Özköylü, "Aslanlar gibi mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Çok yoruldular. Değişiklik için maalesef hamle şansım yok. Mecburen hepsini sahada tuttum. Bugün 16 yaşındaki Furkan Yıldırım'ı bile aradım. Furkan hızlı ve ileriye topu taşıyabilen bir oyuncu. Olsa ondan faydalanırdım" dedi

ASLANLAR GİBİ MÜCADELE
Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, üst üste zorlu maçlar oynadıklarını ve bunlardan en kötü beraberliklerle ayrıldıklarını söyledi. Özköylü, "Geçen haftaki Manisaspor maçı da kritikti. Direkt rakibimizdi ve kazanamasak da kaybetmedik. Bugün de öyle. Olası bir yenilgide Elazığspor bizi geçecekti. Temkinli oynadık. Elazığspor'un hızlı hücum hattına alan bırakmamaya çalıştık. Bunu da bir kaç pozisyon dışında başardık. Tüm oyuncularımı kutlarım. Aslanlar gibi mücadele ettiler" diye konuştu.

FURKAN'I BİLE ARADIM
Kısıtlı kadroya da değinen Özköylü, "Kulübede sadece altyapıdan gelen oyuncular var. Onlar da pırıl pırıl çocuklar ama tecrübeleri yok. Bunun için sahadaki 11 oyuncumu maç sonuna kadar sahada tutmak zorunda kaldım. Eğer Milli takımda bulunan 16 yaşındaki Furkan Yıldırım bugün olsa, hızındanve ileriye top taşıma özelliğinden faydalanırdım. Yani 16 yaşındaki bir futbolcuyu aradım diyorsam da, eldeki kadroyu görmek gerekir. Bu zor günler geçecek. Kaldı 4 haftamız. Devre arası alternatifli bir kadro kuracağız" dedi.