Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 10. hafta müsabakasında Çarşambaspor evinde ligin namağlup ekibi Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca sahaya istediği futbolu yansıtamayan Yeşil-Beyazlı ekip 90 dakika sonunda rakibine 2-1'lik skorla mağlup oldu. Ev sahibi ekip bu sonuçla liderlik koltuğunu Fatsa Belediyespor'a devrederken ligde de 19 puanla 3. sıraya geriledi. Maça hızlı başlayan ekip Fatsa Belediyespor oldu. Sarı-Lacivertli takım 24. dakikada Tunahan'ın kullandığı penaltı atışını gole çevirerek 1-0 öne geçti ve devre bu skorla tamamlandı. İkinci 45 dakikaya tutuk bir futbolla başlayan Çarşambaspor, pozisyon üretmekte zorlandı. 53. dakikada konuk ekip Fatsa Belediyespor, kaptan Recep'in golüyle skoru 2-0'a getirdi. Çarşambaspor bu gollere 68'de Raman'ın kullandığı penaltı atışını gole çevirerek cevap verdi(1-2). Maçın geri kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Çarşambaspor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.
-----
TARAFTAR MUHTEŞEMDİ...

Maçtan saatler önce toplanan Çarşambaspor'lu taraftar yaptıkları görsel şovlar ve tezahüratlar ile herkesin beğenisini kazandı. Takımlarının 2-1'lik mağlubiyeti karşısında ise Yeşil- Beyazlı taraftarlar stadı üzgün terketti.

PROTOKOL YERİNİ ALDI...

Çarşambaspor-Fatsa Belediyespor maçını TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Samsun Başkanı Şener Aydın ve Çarşambaspor Kulübü Başkanı Turan Bilgin ile yöneticiler izledi.

İŞTE DOSTLUK BU...

Çarşambaspor Tarafttar Derneği Tribün Lideri Emrah Çalışkan ile grup üyeleri Çarşamba stadına gelen Fatsa Belediyespor'lu taraftarları centilmence karşılayarak dostluk görüntüleri sergiledi.

KOLAY PUAN KAYBEDİYORUZ...

Çarşambaspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Fatsa Belediyespor maçı sonrası yaptığı açıklamada kolay puan kayıpları yaşadıklarını ve bunun telafisini yapacaklarını söyledi.

ÇARŞAMBASPOR-FATSA BLD: 1-2
STAD:Çarşamba Şehir Stadı
HAKEMLER: Enes Kanpara, Okan Oral, Recep Haydar Cüre
ÇARŞAMBASPOR: Kadir 4, Emrah 4, Sefa 4, Nedim 4, Halit 4, Hüseyin 4, Ramazan 5, Muhammet 4, Ahmet 4, Kemal 5,(Dk. 70 Harun 2) Selman 5,
FATSA BLD: Melih 5, Enver 6, Recep 5, Birkan 6, Tunahan 7, Tayfun 7, Rıdvan 6,(Dk. 86 Erkan 4) Oğuzhan 6, Bilal 7, Gökhan 6,(Dk. 90 Oğuzcan ?) Hüseyin 6,
SARI KART: Muhammet, Halit (Çarşambaspor) Birkan (Fatsa Belediyespor)
GOLLER: Dk. 68 (P)Ramazan (Çarşambaspor) Dk. 24 Tunahan (P) Dk. 53 Recep (Fatsa Bld)

Salim YILDIZ