Samsun İl Başkanlığı önünde toplanan üyeler, Türkiye'deki doların yükselişini protesto etmek ve hükümete destek olmak için ellerinde bulunan yaklaşık 10 bin doları bozdurdu.

Türkiye'de 72 il başkanlığı olarak bugün dolar bozduracaklarını belirten Diriliş Başkanları Samsun İl Başkanı Ali Öztürk, 'Buradan tüm vatanseverlere sesleniyorum. Dolar, euro alırsan paranı dolara, euroya yatırırsan batı kazanır ve dolar, euro kazanır. Türk Lirası'na yatırım yaparsan Türk Lirası değer kazanır. Türk ekonomisi dolayısıyla Türk insanı kazanır. Türk ekonomisine darbe yapmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Dolara, euroya yatırım yapmayalım elimizde ne kadar döviz varsa bozduralım varsın dolarları euroları onların olsun bize Türk Lirası yeter. Bu cennet vatana sahip çıkalım. Haydi Türkiye döviz bürolarına, bankalara gidelim doları düşürelim FETÖ'yü bitirelim' dedi.

Bugün Türkiye genelinde 72 il başkanlığı olarak yaklaşık 10 biner dolar bozduracaklarını ifade eden Öztürk, 'Türk ekonomisine darbe yapmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Dolar ve euro yatırımı yapmayalım. Şu an bütün şer güçlerle mücadele eden başta Cumhurbaşkanımız ve hükümetimize destek olalım' diye konuştu.