Samsunspor, Umar Aminu'nun şikayeti üzerine FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağı almıştı. Kırmızı-Beyazlı yönetim ise transfer yasağının kalkması için CAS'a bavurmuştu.

Aradan geçen zamanda CAS'tan henüz bir cevap gelmediği öğrenildi. Ara transfer dönemi ise 1 Şubat'ta sona eriyor. Samsunspor'un önünde 4 günlük zaman kalırken CAS'tan nasıl bir cevap geleceği camia tarafından merak ediliyor.

Ancak yasağın kalkması ihtimalinin yok denecek kadar az olduğu ifade ediliyor. Öte yandan bir diğer iddia ise CAS'ın Samsunspor'un itiraz dosyasını görüşmeyeceğe yönünde. CAS'ın ocak ayı duruşma listesinde samussor ile ilgili herhangi bir konunun bulunmadığıda sızan iddialar arasında.

Bilindiği üzere Umar Aminu, parasnı alamadığı gerekçesiyle Samsunspor'u FIFA'ya şikayet etmişti. Daha sonraki süreçte ise Samsunspor, Nijeryalı oyuncunun parasını ödemişti. Fakat FIFA, Samsunspor'a 2 dönem transfer yasağı getirdi. Bunun üzerine Samsunspor Yönetim Kurulu, transfer yasağının kalkması için CAS'a başvuruda bulunduklarını belirtmişlerdi.

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU