İznik Kapalı Spor Salonu'ndaki maçın ilk setini 25-18 kazanan 1308 Osmaneli Belediye Spor Voleybol Takımı ikinci seti 25-27 kaybetti. Üçüncü seti 25-22 kazanan kazanan1308 Osmaneli Belediye Spor Voleybol Takımı, dördüncü seti 26-24 kaybetti. Oynanan son setini de 18-11 kazanan 1308 Osmaneli Belediye Spor Voleybol Takımı maçı 3-2 kazandı.
Maç sonrası değerlendirme yapan 1308 Osmaneli Belediye Spor Voleybol Takımı Antrenör Okay İnam, İznik'te kendilerini ağırlayan hocalar ve voleybol takımına misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederek, 'Oynadığımız ikinci hazırlık maçına kazandık. Tüm oyuncuların performansını görmek için bu hazırlık maçları çok önemli. Oyuncularımızın hepsi ne şans vermek amacıyla birkaç tane daha hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz.
'Maçta yapmış olduğumuz hataların farkına vardık'
1308 Belediye Spor Voleybol Kız Takımı oyuncularından Miral Balın, güzel bir maç olduğunu anlatarak, 'Her gecen gün daha iyiye gidiyoruz. Gecen hafta Orhangazi Belediye Spor ile yapmış olduğumuz hazırlık maçı 3-1 kaybetmiştik. Maçta yapmış olduğumuz hataların farkına vardık. Bu hafta İznik 'teki hazırlık maçını 3-2 alarak hatalarımızı telafi etmeye başladık. Bu hataları düzelterek daha iyi olacağız' dedi.
'Çok iyi çalışıyoruz'
1308 Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı oyuncularından Rabia Genal ise; çok çalıştıklarını söyledi. Çıktıkları hazırlık maçlarında eksiklerimizi ve hatalarımızı görüp antrenmanlarımızda bu eksikliğimizi gidermeye çalıştıklarını belirten Genal, 'Yaptığımız her hazırlık maçının bizim için büyük bir şans olduğunun farkındayız. Bu sansı da iyi değerlendirmek ve potansiyelimizin farkına varmak istiyoruz. Takımımızın moral ve motivasyonu yerinde ve takımdaki arkadaşlığımız gayet iyi. Herkes elinden geldiğince birbirine yardım ediyor ve destek oluyor' dedi.
Öte yandan oyuncular; desteklerinden dolayı Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'e ve Bilecik 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Kaba'ya teşekkür ettiler.
(ZC-MET-Y)

1308 Osmaneli Belediye Spor Voleybol Takımı hazırlık maçı yaptı