Her hafta düzenli olarak başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu hafta başında da belediyenin yönetici organları ile toplantıda bir araya geldi.

Belediye çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, yapılacaklar ve geleceğe dönük projeler hakkında durum değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıda belediyeciliğin ekip işi olduğunu vurgulayan Başkan Genç, öncelik sırasına göre hayata geçirdikleri projelerle, şehri 2023, 2053 ve 2071'e hazırladıklarını söyledi.

Amaçlarının şehre ve insana hizmet etmek olduğunu belirten Genç, 'Samsunumuz ve insanımız için yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek 12 yıldır bu toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için çalışıyoruz. Asıl amaç insana hizmettir. Bu hizmeti gerçekleştirmek için tam kadro hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Daha yaşanabilir, sürdürülebilir, estetik ve kent kimliğini kazanmış şehirler ancak planlı büyüyen şehirlerdir. Gelecek nesillere problemleri çözülmüş, planlı bir şehir bırakmak için çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.