Samsun'da kurulduğu 2004 yılından itibaren emlak sektöründe kaliteli hizmeti müşterilerine sunan Yaşar Emlak, araç filosunu yeniledi. Yaşar Emlak, daha hızlı ve güvenilir hizmet için Otokoç'tan satın aldığı 4 adet Ford Courier aracı bünyesine kattı.

AMACIMIZ KALİTELİ HİZMET
Araç yenileme konusu gündeme gelince Otokoç'la çalışmak istediklerini ifade eden Yaşar Emlak işletme sahibi Ahmet Yaşar, "Kurulduğumuz 2004 yılından itibaren Samsun'a kaliteli ve güvenilir hizmeti sunmak en önemli amacımız oldu. Yenilenen yüzümüz, hizmet anlayışımız ve alanında uzman ekibimizle Samsunumuza kaliteli hizmeti sunmayı sürdüreceğiz. Yenilenen araçlarımızla her bölgede, müşterilerimize daha iyi hizmet için çalışacağız" diye konuştu.

OTOKOÇ'TAN TEŞEKKÜR
Anahtar teslimini gerçekleştiren Samsun Otokoç Satış Danışmanı Barış Anıl ise, kendilerini tercih eden Yaşar Emlak işletme sahibi Ahmet Yaşar'a teşekkür ederek, "Yaşar Emlak, 4 adet Ford Courier araçla hizmetlerini daha da büyütmeyi hedefledi. Bizler de satışta olduğu gibi servis, yedek parça gibi hizmetlerle satış sonrası da desteklerimizi en iyi şekilde sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Barış BUDANOĞLU