Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, ilk yarı önlerinde birbirinden zorlu 4 maç kaldığını belirterek, "Elazığspor maçını kazanamadığımız için üzgünüz ama 1 puan da altın değerinde. İlk yarı bitimine kadar kalan 4 maçımız da birbirinden zorlu. Bu müsabakalardan da toplayabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz" dedi

ALTIN GİBİ PUAN
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Elazığspor karşısında 90 dakika boyunca iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti. Zeren, "Bu sezon için bizim istediğimiz de buydu. Kazanamıyorsak bile iyi mücadele etmek. Elazığspor maçında da mücadele anlamında futbolcularımız ellerinden geleni yaptı. Hepsini kutluyorum. Tabiki kazanamadığımız için üzgünüz ama yinede 1 puan altın değerinde" diye konuştu.

KALDI 4 MAÇIMIZ
Zeren, "Elimizde kısıtlı bir kadro var. Bunun sıkıntılarını çekiyoruz. Özellikle tecrübeli oyuncularımız bu zor dönemde takıma sahip çıktılar. Gençlerimiz de ağabeylerini destekliyor. Devre arasına 4 maçımız kaldı. Ümraniye, Eskişehir, Giresun ve Göztepe'yle karşılaşacağız. Bu maçlardan toplayabildiğimiz kadar puan alıp, devre arasına rahat girmek istiyoruz. Hafta sonu karşılaşacağımız Ümraniyespor maçı da zor geçecek" dedi.