29 Kasım 2016 burç yorumları

KOÇ
Çevrenize iyi bakmalısınız. Yeni bir ilişki için köşe bucak aramanız gerekmiyor. Size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Gönlünüzü boş bırakmayın.

BOĞA
Kendini ifade etmekte bazen zorlanabilirsin ama çalışkanlığın ve becerilerini gösterdiğin zaman başarı senin için kaçınılmaz olacaktır. Siz söylenenlere aldırmayın.

İKİZLER
Ruhen rahatlamaya çalışmalı ve fiziken sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Kendinize zaman ayırmalısınız. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalısınız.

YENGEÇ
Bugünden başlayarak gönlünüzü biraz kışkırtın, ruhunuzu harekete geçirin. Sosyal hayatınızın canlılığı buna uygun. Sonradan aşksız geçen bu günlerinize ah edebilirsiniz.

ASLAN
Bugün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilirsniz.

BAŞAK
Sinirleriniz sağlam. Toparlayıp düzeltme beceriniz, size karamsarlık yaşatmıyor. Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor, çok yakında bu konuda desteklenebilirsiniz.

TERAZİ
Size karşı beslenen özel bir ilgi ve sevginin tam karşılığını vermekte biraz eksiklik gösteriyorsunuz. Hemen kendinize çeki düzen vrin ve gelen aşkı kapınızdan içeriye alın.

AKREP
Onun başka birini değil, siz olduğunuz için, yalnızca sizi sevdiğini anlamalısınız. O sizi olduğunuz gibi seviyor. Yeni ve daha başka biri olma yolundaki tavırlarınız, ona hiç çekici gelmiyor.

YAY
Sevdiklerinize karşı bugün kapalı kutu olmayın ve duygularınızı onlara gösterin. İş alanlarınızda ilginç gelişmeler ve şanslar oluşacak. Hayatı daha keyifle algılamaya doğru gidiyorsunuz.

OĞLAK
Bugün hayatınızı ilgilendiren konularda kafa patlatabilir, kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Olayları ciddi tarafından algılayabilirsiniz. Aşk hayatınızda hayal kurmak sizi mutlu ediyor

KOVA
Bugün çevrenize umut ve güzellik dağıtabilir, aileniz ve arkadaşlarınızla daha çok birarada olmak isteyebilirsiniz. Son dönemlerdeki yüksek enerjininizi sadece onalara harcamak istiyorsunuz.

BALIK
Şunu unutmayın, çok seviliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Sonradan alınganlık yapmayın.