Ligde oynadığı son 4 maçı kazanıp 10. sıraya kadar yükselen Antalyaspor, cumartesi günü deplasmanda ligin lideri Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde yağmur altında yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde yapılan çalışma koşuyla başladı. Koşunun ardından açma germe çalışması yapan oyuncular daha sonra 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. 5'e 2 pas çalışması yapıldığı esnada oyuncuların keyifli olduğu gözlenirken, oyuncular sık sık birbirleriyle şakalaştı.
Antrenmanın devamında oyuncular 2 gruba ayrıldı. Bir grup top kapma çalışması gerçekleştirirken, diğer grup yardımcı antrenör eşliğinde ısınma çalışması gerçekleştirdi. Antrenman yarı alanda yapılan taktik maç ile sona erdi. Antrenmanda kaleciler ise, kaleci antrenörüyle çalışmalarını sürdürdükten sonra çift kale maçta takımla çalıştı. Kırmızı-beyazlılarda yapılan çalışmaya annesinin rahatsızlığı nedeniyle izinli olan Serdar Özkan katılmazken, sakatlığı bulunan Emre Güral ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.
Antrenman esnasında sol ayağında ağrı hisseden Sakıb Aytaç'a kırmızı-beyazlı ekibin sağlık ekibi tarafından müdahale edildi. Genç oyuncu daha sonra saha kenarında birkaç tur attıktan sonra antrenmanı yarıda bıraktı.
Akdeniz ekibi Antalyaspor, Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
(AA-SK-S)

Antalyaspor, Başakşehir maçının hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü