AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları'nın yeni yönetim kurulu ilk toplantısını icra etti. İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile Teşkilat Başkanı Abdi İlhan'ın da katıldığı toplantıda yeni İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu tam kadro hazır bulundu. İlçe Başkanı Ali Yılmaz, 'İnanıyorum ki sizlerle kadın kollarımız çok önemli işlere imza atacak. Sizlerin çabalarıyla AK kadınlar çıtayı daha da yukarıya taşıyacak. Ana kademe yöneticileri olarak bizler, her zaman sizlere destek vermeye hazırız' diye konuştu.
Heyecan ve hevesle işe koyulduklarını söyleyen AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kurt, 'Allah'ın izniyle bizleri bu göreve layık görenlerini mahcup etmeyeceğiz ve görevimizi başarıyla yerine getireceğiz' dedi.
Zeynep Kurt'un başkanlığındaki AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları'nda Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Canan Demirel, Hilal Akdağ, Şeyma Bulutçu, Fatma Adaletsever, Derya Bulut Kılıç, Ayşe Noyan, Sümeyye Galve, Çiğdem Ayaz, Esra Sebahat Aşlıcıoğlu, Nilgün Karakaş, Tülay Özdemir, Mine Yamanlar, Çiğdem Alço, Derya Seymen, Kübra Bayrak, Mine Çıtlık, Asiye Akça, Sinem Aydın, Filiz Yılmaz, Şerife Akbıyık, Dilek Bayramoğlu, Tuba Gözüoğlu, Rabia Şahin, Berrin Ankiş, Tuba Berkıl, Ayşe Karakayalı, Hamide Gül, Seval Öztürk, Nebahat Çayan.
(MŞ)

AK Parti Osmangazi Kadın Kolları’nda yeni dönem