Geçen hafta liderlik koltuğuna oturan ve Fatsa'ya yenilerek üçüncü sıraya gerileyen Çarşambaspor'da Teknik Direktör Besim Durmuş ve ekibi istifa etti. Futbolculardan Ramazan Aksoy da disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldı

ORTAM GERİLDİ
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayıp 3 yıllık bir projeyle de göreve Teknik Direktör Besim Durmuş'u getiren Çarşambaspor'da adeta deprem yaşandı. Önceki akşam disiplinsiz davranışları nedeniyle Ramazan Aksoy'un kadro dışı bırakılmasıyla başlayan süreçte, Başkan Dr. Turan Bilgin ve Teknik Direktör Besim Durmuş gece geç saatlere kadar toplantı yaptı. Toplantıda Teknik Direktör Besim Durmuş, ortamın da gerilmesiyle ekibiyle birlikte istifa etti.

HAYIRLISI OLSUN
Durmuş, "3 yıllık bir projeyle göreve gelmiştik. Ancak burada gergin bir ortam var. Bir futbolcunun üzerinden gelişen süreçte de, maalesef büyük bir özveri ile çalıştığımız neredeyse 24 saatimizi ayırdığımız kulübümüzden istifa ettik. Bizler Samsunluyuz ve Çarşambaspor'un her zaman başarılı olmasını isteriz. Bugün de (dün) futbolcularla toplantı yaparak bu kararımızı açıkladık. Hem bizler hem de Çarşambaspor için hayırlısın olsun" dedi. Öte yandan Durmuş, bu kararını sosyal medya hesabından da duyurdu.

Salim YILDIZ