Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri'nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu, takım kaptanı Emrullah Şalk ve sağ kanat oyuncusu Sercan Kaya ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

'Haftanın en karlı takımı biziz'
2-1 galibiyetle sonuçlanan Göztepe maçını değerlendiren İpekoğlu, 'Evet, önemli bir 3 puandı bizim adımıza. Özellikle yukarıdaki gruba biraz daha yaklaşabilmemiz adına. Diğer takımları da göz önüne getirirsek en karlı takım biziz diye düşünüyorum. Daha önce de söyledim. Eskişehirspor maçından itibaren oyunsal anlamda, oyun zenginliği açısından, bir çıkış içerisinde olan takımız. Maalesef puanlara yansıtamamıştık. Göztepe maçı ile 3 puanı alarak kendimizi daha yukarılara atma fırsatı yakaladık. İnşallah bu hafta oynayacağımız Bandırmaspor maçını da kazanırsak istediğimiz arzu ettiğimiz noktaya gelmiş oluruz diye düşünüyorum' diye konuştu.

'Bandırmaspor maçı zor bir maç'
Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, TFF 1. Lig'in 13. haftasında deplasmanda oynayacakları Bandırmaspor maçını da değerlendirerek şunları söyledi:
'Bandırmaspor maçı zor bir maç. Özellikle takım, Feyyaz Uçar hoca geldikten sonra bir çıkış içerisinde. Deplasmanda Göztepe'den almış oldukları beraberlik arkasından Boluspor takımını iç saha da yenmeleri, şampiyonluğa oynayan iki takıma karşı galibiyetle ayrıldı. Bu ligde her zaman dile getiriyoruz. Kolay bir maç yok. Kolay takım yok. Her takım birbirini yenebilecek düzeyde. Sahada işini, gereğini yapan futbolcular galibiyetle sahadan ayrılıyor. Üstüne koyarak gitmemiz lazım. Eskişehirspor maçından itibaren bizde üstüne koyarak gidiyoruz. Her alacağımız puan takımımıza olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Mücadele ruhu daha da artacaktır'

'Allah yardım etti ve yendik'
Takım kaptanlarından Emrullah Şalk ise, 'Yaklaşık 3 haftalık bir çıkışımız var. Göztepe maçının devre arasında soyunma odasında hocamızın bize söylediği çok güzel bir söz var; 'Eskişehirspor maçında sizi bu stattan mağlup olduğunuz halde alkışlayarak gönderen taraftara bir vefa borcunuz var' dedi. Herkes bir durakladı. Allah da yardım etti. Olduğu zaman böyle güzel şeylerde ortaya çıkıyor. Takım içerisinde çok güzel bir hava yakalandı. Bandırmaspor maçını kazanıp, Boluspor maçında da stadı doldurup bir seri yakalamak istiyoruz' diye konuştu.
Takımın sağ kanat oyuncusu olan Sercan Kaya da, 'Genel olarak şu anda takımın havası iyi. Özellikle son galibiyet bize çok iyi geldi. Bundan önce de Engin hocanın gelmesiyle galibiyetler gelmeye başlamıştı. 3 haftalık bir ara oldu yine Göztepe maçıyla takım olarak iyi mücadele ettik ve iyi bir galibiyet aldı' ifadelerini kullandı.
(UMT-KÜ-S)

İpekoğlu: "Bandırmaspor’u yenersek istediğimiz noktaya gelmiş oluruz"