AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı (SSMMMO) ziyaret ederek Başkan Hayrul Kayar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile biraraya geldi. Milletvekili Köktaş, mesleğin sorunları hakkında kendisine iletilen konuları not aldı.

GÖRÜŞLERİNİZ DİKKATE ALINIYOR


Gerçekleşen ziyarette konuşan Milletvekili Köktaş, "Hükümetimiz içinde bulunduğumuz durumun farkında olarak, içeride ve dışarıdaki ekonomik dinamikleri ayakta tutabilmek, ekonomiye canlılık katabilmek için bütün paydaşlarıyla gerekli görüşmeleri yaparak tedbirlerini alıyor. Muhasebeci ve mali müşavirler bu paydaşların olmazsa olmazlarıdır. Onlarında görüş, önerileri, dilek ve temennileri aynı hassasiyetle dikkate alınıyor. Belki ihmal ettiğimiz konular olabilir, bunları da hatırlatarak dikkate alınması, hem meslek erbabı olan muhasebeci ve mali müşavirlerimiz hem de sanayici ve işadamlarımıza daha rahat hareket etme imkanı sağlanacaktır" dedi.

SSMMMO Başkanı Hayrul Kayar da nazik ziyareti için Milletvekili Köktaş'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.