Bahçeli; 'Muğla basınına ve özellikle Marmaris'te o gece görev yapan bütün gazetecilere teşekkür ediyorum. Marmaris halkı demokrasinin yanında olmuştur' dedi.
MHP Marmaris İlçe Yönetimi Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'yi, TBMM'de ziyaret etti.İlçe yönetimine gazeteci Temel Irmak ve MHP MYK Üyesi Muğla Milletvekili ve Darbe Araştırma Komisyon Üyesi Mehmet Erdoğan'da eşlik etti.
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 'Türkiye ile hesabı olan çevreler terörist başı Gülen'i koz olarak ellerinde tutmuşlardır. FETÖ'cüler kimin işine yarıyorsa silah gibi kullanılmıştır. Hiçbir darbe 15 Temmuz gibi derinden sarsmamıştır. 15 Temmuz bize göre işgal teşebbüsüdür. 15 Temmuz'da TBMM bombalayan namussuzlarla, 1920'lerde Osman Gazi'ni tekmeleyen barbarlar arasında en ufak fark yoktur. FETÖ Müslüman Türk milletinin lanet ve beddua ile anacağı odaklardır. Bunlara Türk askeri demek günahtır, vebaldir. Haçlı işbirlikçileridir, maşalardır. Bu maşaları tutan eller kirlidir, ezeli ve ebedi düşmanlarıdır. Tarihimizde yaşanmamış ne varsa, 15 Temmuz gecesi vuku bulmuştur. Fetullahçı terör örgütü ur gibi sarmıştır. Her yere çöreklenmişlerdir. Yıllardır din kisvesi altında üremiş, güçlenip ortaya çıkmak için uygun zaman aramıştır. Dinler arası diyalog uydurmasının yapılması da boşuna değildir. FETÖ'cü teröristler 3. bin yılda Asya'nın Hıristiyanlaşmasına hizmet etmiştir. Türk devletinin kritik noktalarına özenle yerleşmişlerdir. Bu kaleyi içten çökertme harekatıdır' dedi.
(VK-MB-Y)