Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Ümraniyespor maçının hazırlıklarının neşeli bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Deplasmanda zor bir 90 dakikaya çıkacaklarını belirten Zeren, "Deplasmanda alınan puanlar altın değerinde. 3 puan bizim için sürpriz bir sonuç olmaz. Az hata yapan ve fırsatları değerlendiren maçı kazanır" dedi

Samsunspor TFF 1. Ligin 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenman ile sürdürüyor. Geçtiğimiz haftayı Elazığspor beraberliği ile tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar, Ümraniyespor maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor.

Ümraniyespor deplasmanında az hata yapanın ve fırsatları değerlendiren takımın maçı kazanabileceğini belirten Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Ümraniyespor maçı hazırlıkları sürüyor.Takımın son durumu gayet iyi, sakat oyuncularımız dışında canımızı sıkan bişey yok. Zor bir maç olacak, ama az hata yapan kazanacak. Alınacak 3 puan bizim için sürpriz olmayabilir, kazanamıyorsanız kaybetmeyeceksiniz. Ama biz mutlak kazanmaya gideceğiz. Deplasmanra alınacak her puan bizim için altın değerinde olacak" dedi.

Salim YILDIZ