OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Başkan İshak Taşçı, OMÜ ile Atakum Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek çalışmaları masaya yatırdı, projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.
OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç'in ziyareti karşısında memnuniyet duyduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Samsun'un önemli markalarından birisi de OMÜ'dür. Bu anlamda OMÜ'nün gelişimine, değişimine katkı sağlayacak her türlü desteği vermek adına biz üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Prof. Dr. Sait Bilgiç'in bu noktada attığı adımlar, OMÜ'nün kentle kucaklaşması anlamında son derece önemlidir. Atakum Belediyesi olarak, şehrimizin değeri olarak gördüğümüz OMÜ ile ortaklaşa gerçekleştirilecek önemli çalışmaların hazırlığı içindeyiz. OMÜ'nün sınırlarımızın içerisinde olması, öğrencilerin çok büyük bir kısmının ilçemizde yaşıyor olması bizim sorumluluğumuzu bir kat daha arttırıyor. Biz de bu sorumluluğun bilincindeyiz' diye konuştu.
Türkiye'nin en önemli üniversitelerinden birisi olan OMÜ'nün yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde olmasını önemsediklerini kaydeden Rektör Bilgiç, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ederek, 'OMÜ, Türkiye'nin en önemli, en çok tercih edilen üniversitelerinden birisidir. Bizim de amacımız çıtamızı daha yükseğe taşımak. Bu anlamda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın bize verdiği değer ve önem gücümüze güç kattı. Kendisine teşekkür ediyorum. Atakum Belediyesi ve üniversitemizin birlikte hareket ederek birçok önemli çalışmaya, geleceğe yön verecek projelere imza atacağına olan inancım tamdır' şeklinde konuştu.