İpekyolu ilçesindeki Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen atölye açılışına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celal Gezici, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Zeynel Abidin Akkuş ve öğretmenler katıldı.
15 Temmuz Şehitleri Teknik Servis Atölyesiyle ilgili açıklama yapan Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Seçkin, 15 Temmuz'da halkın mücadele ruhunu unutturmamak için atölyenin ismini '15 Temmuz Şehitleri Teknik Servis Atölyesi' olarak belirlediklerini söyledi. Van'da teknik servis alanında güvenilir ve yetkin işletmelere ihtiyaç olduğunu ifade eden Seçkin, bu alandaki açığı kapatmak için atölyede öğrencileri piyasaya ve çalışma ortamına hazırladıklarını anlattı.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celal Gezici ise, teknolojik anlamda açılan atölyelerin öğrencilerin kendilerini geliştirmesi anlamında önemli bir çalışma olduğunu belirterek, okul yönetimini yapılan özverili çalışmadan dolayı kutladı.
Okulun bünyesindeki atölyenin yanı sıra 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Köşesinin de açılışı yapıldı.

Van’da "15 Temmuz Şehitleri Teknik Servis Atölyesi" açıldı