Yeşilyurt Alıveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki sömestre etkinliklerinde bugün saat 16:00'da, sosyal medyada 'Oyuncu Anne' ismiyle yüz binlerce takipçiye ulaşan, 'Oyuncu Anne, Başlarım Anneliğe ve Oyun Takvim'lerinin yazarı Şermin Çarkacı, imza günü ve söyleşisi ile ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatacak.

SÖYLEŞİYE DAVET
Edebiyatçı, reklamcı ve 3 çocuk annesi olma vasıflarının yanına bir de yazarlık ekleyen Şermin Çarkacı, ikizleri Tuna ve Mete, kızı Name ile birlikte öğrendiklerini, sütü gelmeyince yaşadıklarını, ek gıda sürecinin zorluklarını, doğum sonrası kilolarıyla kendini nasıl hissettiğini, çocuklarımızla yapılabilecek aktivite önerilerini kitaplarında toplamış. Yeşilyurt AVM yöneticileri, Food Court katında gerçekleşecek imza günü ve söyleşiye tüm Samsunlu ebeveynleri davet etti.

ETKİNLİKLERE DEVAM
Yeşilyurt AVM'den etkinliklerle ilgili olarak yapılanaçıklamada şöyle denildi: "30-31 Ocak'ta ise, birbirinden eğlenceli Kostümlü Kahramanlar AVM içerisinde minik ziyaretçilerle keyifli vakitler geçirirken Palyaço ile oyunlar oynayarak Sömestr tatillerini renklendirecek. Ayrıca 31 Ocak Pazar günü miniclub alanında Ocak ayında doğan misafirlerimiz için muhteşem doğum günü partisi düzenlenecek.

Sömestr'ın son günleri olan 5-6-7 Şubat Tarihinde Korsan Hook ile Hazine Adası etkinliğinde ise minikler korsan kostümlerinden yüz boyamaya, korsan atölyesinden gemi gezintisi ve kanca atışlarına kadar birbirinden eğlenceli etkinlikler ile sömestr tatilinin son günlerinde korsanlar dünyasını keşfetme fırsatı bulacaklar."