PTT 1. Lig'in ilk yarısına çok iyi başlayan ancak daha sonra büyük bir düşüş yaşayarak son 8 haftadır galip gelemeyen Samsunspor, 7 Şubat tarihinde oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde Antrenör Kenan Yelek eşliğinde devam etti.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan akşam antrenmanı, 5'e 2 top kapma çalışması ve taktik çalışması ile sürdü. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maçla sonlandı.

AYDIN: 'KÖTÜ GİDİŞE 'DUR' DEMEK İSTİYORUZ'

Antrenman sonrasında konuşan Samsunspor Kaptanı Musa Aydın, '8 haftadır kazanamıyoruz. Buna bir dur dememiz lazım. Bu hafta Karşıyaka maçında bu kötü gidişi durdurmamız lazım. 3 puanla tanışıp aynı hedefe doğru gitmemiz gerekiyor. Bunun için çok iyi bir çalışma yapıyoruz. İnşallah çalıştıklarımızın karşılığını alırız' dedi.

GÜRBÜZEROL: 'EN ÇOK ÜZÜLEN BİZLERİZ'

Samsunspor'un başarılı oyuncusu Murat Gürbüzerol, takımın son haftalarda gösterdiği kötü gidişat hakkında, 'Bu konu hakkında en çok üzülenler biz futbolcularız. 8 haftadır üzerimizde anlam veremediğimiz saçma sapan denilebilecek bir şey var. Elimizden geleni yapıp bu hafta Karşıyaka maçıyla şansızlığımızı atlatıp bir seri yakalamaya çalışıyoruz. Bunun için de bütün futbolcular için çok çalışıyoruz' diye konuştu.