Samsun Yelken Kulübü, Türkiye'nin en iyi 3 kulübü içinde gösterilirken, sporculardan Melice Ece Kırmacı da, en başarılı sporcular arasında yer aldı

EN İYİ 3 KULÜP ARASINDA
Türkiye Yelken Federasyonu, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yılın Başarısı Sporcu ve Örnek Kulüpleri gala gecesini İstanbul'da yaptı. İstanbul Ataköy Sheraton Otel'de düzenlenen gala gecesinde, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, 2015 yılının enlerine ödüllerini takdim etti.

Samsun'da yelken sporunun gelişmesine büyük katkı sağlayan Samsun Yelken Kulübü, Türkiye'nin örnek 3 kulübü arasında gösterilirken, Başkan Ertekin Sezer, ödülünü Başkan Serhat Belli'nin elinden aldı.

ÇOK MUTLU OLDUK
Kulüp sporcularından Melike Ece Kırmacı da, 2015 yılının en başarılı sporcuları arasında gösterilirken, ödül alan bir diğer isim oldu. Samsun Yelken Kulübü Başkanı Ertekin Sezer, "Kulübümüz son yıllarda yaptığı atılımlarla iki ödüle birden layık görüldü. Çalışmalarımızın federasyon nezdinde de ödüllendirilmesi bizleri oldukça mutlu etti. Ben ve yönetim kurulu üyelerim bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da fedekarca çalışmalarına devam edecektir. Bu ödüllerin alınmasında emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

BELLİ'DEN ALDI...
Samsun Yelken Kulübü Başkanı Ertekin Sezer, ödülünü Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli'nin elinden aldı.

Selçuk KAYA