İl Müdürü Güven Özyurt, "9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü'nde ilk maçını oynayacağımız turnuvada, hem şampiyon, hem sigarayı bırakan, hem de en iyi sloganı üreten takıma çok özel ödüller vereceğiz" dedi

DUMANSIZ TURNUVA

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Samsun Valiliği'yle ortaklaşa olarak önemli bir projeye imza atıyor.

9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü'nde başlayacak olan 'Valilik Kupası Dumansız Voleybol Turnuvası'yla hem sigaranın zararları anlatılacak hem de sağlıklı yaşam için herkes spor yapmaya davet edilecek. Turnuvanın tanıtım toplantısı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Canik İlçe Müdürü Osman Abanoz, AR-GE Müdürü Cemalettin Kapçak, Voleybol İl Temsilcisi Suat Koçer ve kurum müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

YETER Kİ SİGARAYI BIRAKIN
İl Müdürü Güven Özyurt, "9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü'nde başlayacak turnuvada amacımız sigaranın zararlarını anlatıp, sağlıklı yaşam için spor yapılması gerektiğinin altını çizmek. Turnuva boyunca bir çok etkinlik yapacağız. Turnuvada ilk olarak slogan yarışması düzenleyeceğiz ve dereceye giren ilk 3 slogana ödül vereceğiz. Ardından turnuva başlangıcında sigarayı bırakacağını taahhüt edip, turnuva sonunda da bırakanlara yine ödül dağıtılacak. Şampiyon ekibe de ödüllerimiz olacak. 9 Şubat'ta ilk maçını oynayacağımız turnuva öncesi de Halk Sağlığı Yürüyüşü düzenleyeceğiz" dedi.

Selçuk KAYA