Davadan önce mahkeme hakimiyle maç sohbeti yapan Caner Erkin, hakimin 'Sizin durumunuz iyi' sözlerine, 'Evet iyi. Böyle söylediğinize göre siz Galatasaraylısınız galiba' diye cevap verdi. Hakim, Caner Erkin'in sözlerine güldü. Asena Erkin de duruşma çıkışı, 'Bir şey yok. Yan yanayız. Mutluyuz, sıkıntı yok' dedi.

Geçtiğimiz hafta boşanma hediyesi olarak eşine 2 milyon 700 bin liraya cip hediye eden Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'le Asena Erkin, mahkemede güle oynaya 5 dakika içinde boşandı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne sabah erken saatlerinde başlayan duruşma 5 dakika sürdü.

Caner Erkin'den şaşırtan hediye

Çiftin çok mutlu olduğu, mahkeme salonu önünde hiç beklemeden direkt duruşma salonuna geçip, salonda da birbirlerine gülümseyerek baktıkları, sanki boşanmıyormuş izlenimi uyandı.
Tarafların avukatları daha sonra müvekkillerinin boşanmasına karar verilmesini istedi. Hakim konuşmaların ardından anlaşmalı boşanmak isteyen çiftin boşanmasına ve müşterek çocukları 5 yaşındaki Çınar Erkin'in velayetinin de davalı anneye verilmesine kararverdi.