İlkadım Belediye Fen İşleri Daire Başkanlığı geçen günlerde Gazi Devlet Hastanesi Poliklinik çevresinde peyzaj düzenlemesi yaptı. Yapılan çevre düzenlemesi ilçe halkı tarafından büyük beğeni toplarken, Gazi Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Mahmut Ulubay da Başkan Tok'a hastanede kahvaltı vererek teşekkür etti.

Kahvaltının ardından Hastane Yöneticisi Ulubay, Başkan Tok'a hastaneyi gezdirdi. Başkan Tok, hastanede hasta yakınları ve yatan hastalarla bir araya geldi.

Hastaneye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden Gazi Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Mahmut Ulubay, hastaneye günde yaklaşık 15 bin hastanın geldiğini söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Hem yapılan işleri yerinde gördük hem de hasta ziyaretlerinde bulunduk. 2015 yılından sonra hastanede çok güzel çalışma içerisinde olmuşlar. Buradaki açık alanda hasta ve hasta yakınlarının rahat oturabileceği yeşil alanı vatandaşlarımızın kullanımına sunmuşlar. Önümüzdeki günlerde de vatandaşın nezih bir ortamda oturabileceği kantinin ihalesine çıkmışlar. Çevre düzenlemesiyle, oturma alanlarıyla güzel bir hastane oldu. Başhekimimiz ve ekibi hastanede güzel ve güler yüzlü bir ekip oluşturmuş. Ben burada 5 yıldızlı bir hastane gördüğüm için mutlu oldum' dedi.