Bandırmaspor deplasmanından 2-2'lik skorla evine dönen Adana Demirspor, Boluspor maçı hazırlıklarına başladı.
Aytaç Durak Tesisleri'nde basın açıklaması yapan Teknik Direktör Engin İpekoğlu, 'Maç başına en az 8-9 tane pozisyona giren bir takıma karşı 2-3 pozisyon veriyorsun ve 2 gol yiyorsun. Tabii ki üzücü' sözleriyle beraberliği değerlendirdi.
Wederson'un sakatlığı nedeniyle Boluspor müsabakasında yüzde 60 ihtimal oynayamayacağını anlatan İpekoğlu, Pote'nin ise doktor raporuna göre oynayabileceğini kaydetti. Oyunculara ilişkin değerlendirmelerde bulunan İpekoğlu, 'Kaleci elini toptan kaçırsa anlarız. Gol yedik, gol kaçırdık bunlar futbolun içinde olan şeyler, anlarım. Ama koşmadan, mücadele etmeden olmuyor. Futbolun, sporun özünde zaten o kazanma azmi, hırsı, mücadelesi, yürekten oynama azmi olmuyorsa olmuyor. Bu anlamda sıkıntımız var. Devre arasına kadar bu oyuncularla gideceğiz. 7-8 dakika kalmış. Orada koşmayacaksan nerede koşacaksın? Orada mücadele etmiyorsan nerede edeceksin? Zaten koyan da bu. Biz de sağ salim bir devre arasını görelim. Eğer koşmazsan mücadele etmezsen biz de koşan, mücadele edeni bulmaya çalışırız. Bizim futbolcularda öyle bir durum var ki siz istediğiniz kadar konuşun, cevap da vermiyor. Bir-iki kişi dışında takım içerisinde geri dönüş alamıyorsunuz' şeklinde konuştu.
İpekoğlu, Boluspor'un 2 haftadır mağlup olduğunu hatırlatarak, 'Son 2 maçta aldıkları kötü sonuçları onlar da bir yerde sonlandırmak isteyeceklerdir. İnşallah bizim maçımız olmaz' dedi.

Durak: 'Niye geriye yaslandık biz de anlamadık'
Mavi-lacivertli kulübün orta saha oyuncusu Mustafa Durak ise berabere ayrıldıkları Bandırmaspor müsabakasına ilişkin, 'Biz de tam anlamadık, çözemedik. Niye geriye yaslandık biz de anlamadık' ifadelerini kullandı.

Yanık: 'Deplasmanda çok az gol yememiz lazım'
Stoper Serkan Yanık da deplasmanda çok az gol yemeleri gerektiğine vurgu yaparak, 'Gollerin de değerini bilmemiz lazım ama yenilmiyoruz, bu bir gerçek. İçeride kazanırsak ve deplasmanlarda 1 puanı alırsak yükseliriz, hedefe gideriz' şeklinde konuştu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü İpekoğlu’ndan oyuncularına ültimatom