Atakum Belediyesi, projelerine bir yenisini daha ekleyerek, Yeni Mahalle'ye dev bir kompleks kazandırmaya hazırlanıyor.

Toplam 16 bin metrekare kullanım alanı olacak olan 'Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi', 2017 yılının yaz aylarında hizmet vermeye başlayacak. Üç büyük projenin tek bir projede hayat bulacağı yatırımın öneminden bahseden Başkan Taşçı, 'Çok önemli bir yaşam alanını daha ilçemize kazandırıyoruz' dedi.

2017 yazında hizmette

Üç önemli projenin tek bir projeyle bir araya getirildiğini ve önemli bir yaşam alanı oluşturulacağını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Üç katlı bir dev bir kompleksi ilçemize kazandırıyoruz. Bir katında çocuk oyun alanı bulunacak olan kompleksin bir katında da kapalı pazar yeri olacak. En üst katında ise iki adet halı saha, bir adet tenis kortu ve kafeterya bulunacak. Toplam 16 bin metrekare kullanım alanı bulunacak olan bu dev projemiz, ilçemiz adına önemli bir yatırım olacak. Yeni Mahalle'de alan tespiti yapılan tesis için şu an son hazırlıklar tamamlanıyor. Yapımını hızlı bir şekilde tamamlayacağız ve 2017 yılının yaz aylarında vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Burada bir projede 3 büyük projeyi bir araya getirerek çok önemli bir yaşam alanını ilçemize kazandırmış olacağız' diye konuştu.

'Türkiye'nin en yaşanılabilir ilçesi'

Üç büyük projeyi buluşturan dev yatırımın en kısa sürede halka hizmet vermesi için çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Atakum ilçesini, Türkiye'nin en önemli, en yaşanılabilir ilçesi haline getirmek için çalışıyoruz. İlçemizin dört bir yanından projelerimiz yükseliyor. Öncelikli eksiklerin giderilmesi, halkımızın yaşam şartlarının daha da kaliteli hale getirilmesi için verdiğimiz bu mücadelemizde, en büyük destekçimiz yine halkımız oluyor. Her projenin, her çalışmanın en iyisine layık olan Atakum halkı için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Sosyal, kültürel, sportif ve istihdama dayalı projelerimizle yarınlarımıza şekil veriyoruz. Özellikle 2017 yılıyla birlikte ardı ardına projelerimiz halkımızla buluşacak' şeklinde konuştu.