Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri'nin yeniden yapılandırma çalışmaları için gerçekleştirilen yıkım töreninde açıklamalarda bulundu.
'ARKAMIZDAN HAVLAYANLAR OLACAKTIR'
Beşiktaş maçlarının ertelenmesiyle ilgili gelen soruyu cevaplayan Orman, 'Niye mutsuz bir hava olsun. Bizim eski bir lafımız vardır, 'Elle gelen düğün bayram' diye. Doğa olayı. Kimsenin organize ettiği bir şey değil. Beşiktaş'ın iki tane maçı ayarlasan olmaz. İkisi de ertelendi. Ama ertelenmiş olmasından dezavantaj çıkacak diye bir şey yok. Beşiktaş'ın çok kuvvetli bir kadrosu var. Çıkar, oynar, maçlarını da kazanır. Takviye de yaptı. Şu an Beşiktaş'a 4 tane transfer geldi. Veli ile Tolgay iki, Boyko ve Alexis ile 4 oldu. 4 tane yeni oyuncumuz geldi. Zaten takımımız kuvvetliydi. Beşiktaş Futbol Takımı'nın alacak sıkıntısı yok. Herkes paralarını alıyor. Beşiktaş Kulübü'nde bir bonservis borcu yok. Stadyum artık son süreçlerine geldi. Kışın ortasındayız, Allah'a hamd olsun güneşli günler yaşıyoruz. İşlerimizi yapıyoruz. Sıkıntı yok. Sıkıntıyı görmek isteyenler Beşiktaş'ı karıştırmak isteyenler. Onlar da olacaktır, normal bir şeydir. Kıskananlar olabilir. Onlar da olacaktır. Çok normal bir şey. Bir Moğol atasözü vardır, 'Bir kurdun arkasından 40 tane köpek avlar. Zaten havlamıyorsa o kurt, kurt değildir' diye. Biz de Beşiktaş olarak büyük bir kulübüz, arkamızdan havlayanlar olacaktır' şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ta transferin bittiğini belirten Orman, 'Pazartesi son gün zaten. Beşiktaş'ın transfere ihtiyacı yok. Bir tane oyuncuyu aldık, kiraya verdik dikkat ettiyseniz. Beşiktaş'ın şu anda hangi bölgeye transfere ihtiyacı var diye soracak olursak, yok. O zaman da transfere ihtiyaç yok' dedi.