Eski Kültür Bakanı, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, bir dizi etkinlik için geldiği Samsun'da Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş İş Merkezi'ndeki çalışma ofislerini ziyaret etti.

Sağlar'a, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İl Başkanı Tufan Akcagöz ve Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

ÇALIŞMA OFİSLERİNİ GEZDİLER
Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Okan Aralan, Haber Medya Haberler Müdürü Erdem Erol, Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu, Haberaks TV Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş, Muhasebe Müdürü Mehmet Akif Demirtaş, Abone ve Dağıtım Müdürü Orçun Demirsoy ile İnternet Haber Müdürü Onur Nurdemir, kapıda karşıladıkları Fikri Sağlar ve beraberindekilere Haber Medya Grubu'nun çalışma ofislerini gezdirdi.

HABER MEDYA'YA ÖVGÜ
Haberaks TV'de Merve Aydın'ın sunduğu 16:00 ara haberlerinin de canlı yayın konuğu olan Sağlar, CHP'lilerin Samsun'a karşı çok büyük bir sevgisi olduğunu söyledi.
Sağlar, ''Biz Atatürk'ün Cumhuriyet'i kurarken ilk adım attığı Samsun'a her zaman saygıyla geliyoruz. Samsun'u, Cumhuriyet'e ve çağdaşlığa her zaman sahip çıkmasından dolayı çok önemsiyoruz. Haber Medya Grubu'na da ziyarette bulunduğum için çok mutluyum. Burada gerçekten çok görkemli bir medya grubuyla karşılaştım ve çok etkilendim. Yerel basının güçlenmesi konusunda bakanlığım döneminde çok çalışma yapmıştım. Burada da böylesi bir güçte bir medya grubu görmekten dolayı çok mutluyum. Başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum'' diye konuştu.

Programın ardından CHP'li Sağlar ve beraberindekiler, Haber Medya Grubu yönetim kadrosuyla birlikte bir süre sohbet ederek gündemi ve Türkiye'deki basının durumunu değerlendirdi.

Zerrin SOMUNCU