Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi Samsunspor'u ziyaret edip, ardından olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Demirören, Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu'ya milli takım forması, Tutu ise Demirören'e Atatürk Anıtı maketi hediye etti


SAMSUNSPOR'U KONUŞTULAR
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, bir dizi ziyaret için dün Samsun'a gelmişti. Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret eden TFF yönetimi ardından ise yeni stadı gezmişti. Başkan Demirören ve yönetimi, bugün ise Samsunspor'u ziyaret etti. Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu'yla görüşen Demirören ve yönetim kurulu üyeleri ardından ise Nuri Asan Tesisleri'nde olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Başkanvekili Servet Yardımcı, Nihat Özdemir, Hüsnü Güreli, İbrahim Usta ve Ali Dürüst ile Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Kamışlı ve Arif Koşar yer aldı. TFF yönetimi toplantının ardından Ordu, Giresun ve Trabzon ziyaretleri için Samsun'dan ayrıldı. Ziyaretin ve toplantının ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu'ya isminin yazılı olduğu milli takım forması, Tutu ise Demirören'e Atatürk Anıtı maketi hediye etti.