İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi'ne göre Muğla'nın Menteşe İlçesi Kaymakamlığına atanan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'u makamında ziyaret etti.

ÇARŞAMBA DÜNYA MARKASI OLACAK
35 yıllık meslek yaşantısında Karadeniz Bölgesi'nde ilk kez Çarşamba'da görev aldığını ifade eden Kaymakam Yıldız, ilçeyi Türkiye'nin en güzel şehri yapmaya çalıştıklarını söyledi. Yıldız, "Çarşamba'da 5 yıl 2 aydır görev yapıyorum. Ben burada çok mutlu ve huzurlu bir şekilde çalıştım. Samsun'dan çok iyi dostlar edinerek ayrılıyorum. Elimizden geldiğince Çarşamba'yı Türkiye'nin en güzel şehri yapmaya gayret gösterdik. Bu anlamda çeşitli projeler uyguladık. Vatandaşlarımızla güzel bir diyalog kurduk. Bizler onları çok seviyoruz. Şunu gerçekten söylemek istiyorum; Çarşamba, 3-4 yıl sonra dünya markası olacak. İnşallah bu gelişmeleri hep beraber göreceğiz. Ben Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'ye kaymakam olarak atandım. Tüm Samsunluları oraya bekliyorum. Artık orada da bir evleri var" diye konuştu.

NECDET UZUN, BAŞARI DİLEDİ
Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ise Kaymakam Yıldız'ı tanımaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Kaymakam beyin Çarşamba'da yaptıklarını görüyoruz, biliyoruz. Bu başarılarını Menteşe'de de sürdüreceğinden eminim. Kendisine bu görevinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Dilber BAHADIR