Rektörlük Senato Odası'ndaki toplantıya; Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulu sekreterleri katıldı.
Üniversitedeki tüm idari birim yöneticilerinin birbiriyle tanışıp kaynaşmasını sağlamak, idari işleyişi daha etkili ve verimli hale getirip kolaylaştırmak, sorunlar, öneriler, talepler ve izlenecek yol haritası konusunda farkındalık ve duyarlılık oluşturmak amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, üniversite yönetimi olarak idari birimlerin tüm kapasite ve potansiyellerini ortaya koyma noktasında üzerlerine düşen ne varsa bunu yerine getirmeye hazır olduklarını dile getirdi.
Genel Sekreter Kabadayı, üniversite olarak bütün kamu kurum-kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile kurulacak diyaloğun önemine değinerek, şehirle olan temas ve ilişkilerin en üst düzeyde olması gerektiğine işaret etti. Kabadayı bu minvalde, OMÜ yönetimi olarak bu hususta gelişecek iyi ilişkilerin OMÜ'yü daha da ileriye taşıyacağına vurgu yaparak bu anlamda idari birim yöneticilerinden katkı beklediklerini söyledi.
Genel Sekreter Kabadayı toplantıda, üniversitedeki huzur atmosferinin önemine de dikkat çekerek birim yöneticilerine hitaben şöyle konuştu: 'Öğrencileri birbirine düşürecek çalışmalar yürüten kişi ya da kişileri fark ettiğinizde bunlara müdahale etmenizi ve bizlere bildirmenizi özellikle rica ediyorum.'
15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminden de söz eden Kabadayı, kalkışmada hayatını kaybeden kişileri rahmetle yad edip Türk halkının feraseti ve cesaretiyle büyük bir belayı defettiğini sözlerine ekledi.
Tanışma ve değerlendirme toplantısı Kurumsal İletişim Müdürü Muazzez Mert'in, yazışmalarla ilgili yaşanan aksaklıklar ve bunlarla ilgili yaptığı bilgilendirme sunumuyla devam etti.
Toplantıda bütün idari birim yöneticilerinin görüş ve önerileri ele alınarak atılacak adımlar konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.