KOÇ
Birkaç güne kalmadan, sizi son derece heyecanlandıran kıpır kıpır eden, birtakım elektriklenmeleriniz olabilir. Bu heyecan sizin geç kalınmıştı bir durum zaten. Aşk size çok yakışıyor.

BOĞA
Hırsınız ve becerileriniz karşınıza çıkan pürüzlere pek şans vermiyor. Problemli bir kişilikle sorun yaşıyorsunuz. Bütün öncelikleri elinden aldığınız düşüncesi, onlarda bir tür takıntı haline gelmiş gibi.

İKİZLER
Çok hissedilir bir biçimde ferahlama dönemine gireceksiniz. Sizde o kadar geniş bir yelpaze var ki resmen etrafınızdaki insanlar çok şanslı. Güzelliklere güzellik katıyorsunuz.

YENGEÇ
Bugün neredeyse bütün gün iç sesimizi dinleyip kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Şöyle bir şansım dönse de, hayatımı istediğim gibi yaşasam diye aklımızdan geçirebiliriz.

ASLAN
Sorunlar için bütün çözüm yollarınız açık. Ama sizin gözünüz ve kulağınız hep sevdiceğinizde. Bu yüzden o içinizdeki ışıltılardan etrafınıza da yansıtmalısınız. İnsanların size ihtiyaçları var.

BAŞAK
İmajınızı değiştirmek sizi mutlu edebilir. Birkaç gün içinde duruşunuzu korumanız gereken kişilerle aynı ortamda bulunabilirsiniz. Hedefleriniz var ve başarmamak için hiçbir nedeniniz yok.

TERAZİ
İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetebiliyor. Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle tek bildiğiniz iş. Adeta sizin için bir nefes gibi.

AKREP
Tam birini hallederken, diğer bir gariplik gelip karşımıza dikilebilir. Hiç kendinize yüklenmeyin. Oldukça güçlü bir dönemin başlangıcındasınız. Sevmenin büyük bir güç olduğunu en iyi bilenlerdensiniz.

YAY
Ev yaşantınızda bazı yenilikler yapabilirsiniz. Birkaç gün için, aşk hayatınıza yoğunlaşmalı ve sizi mutlu eden alanlara kaymalısınız. Geçmişe bir sünger çekmenin zamanı geldi de geçiyor.

OĞLAK
Siz bugün kendi fikirlerinizi ve doğrularınızı söyleyin ama tartışmaya sakın girmeyin. Günün ilerleyen saatlerinde sapla saman birbirinden ayırt edilecektir. Son derece mantıklı davranıyorsunuz

KOVA
Bugün hassas bir gündesiniz. Oldukça nazik, yumuşak ve hoşgörülü olabilir manevi anlamda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Sevginizi belli etmekten asla çekinmeyin. İnsanların buna ihtiyacı var.

BALIK
Bugün vefalı ve merhametli bir tutum sergileyebilir hatta hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artabilir. Bugün sizin için oldukça sakin ve huzurlu geçecek gibi görünüyor. Tadını çıkarmak sizden.