Akhisar Belediyespor'dan Trabzonspor'a transfer olan Güray Vural'a karşılık alınan Soner Aydoğdu ile Alper Uludağ'a Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

İmza törenine Akhisarspor Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, As Başkan Harun Eryüksel, Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, yönetim kurulu üyesi Süleyman İşçi, kulüp menajeri Ferdi Şindil katıldı.

SONER: 'HER ŞEYİMİ AKHİSAR BELEDİYESPOR'A VERECEĞİM'
Yeni transfer Soner Aydoğdu: 'Öncelikle başkanımıza ve yönetimdeki ağabeylerime transferimde ki emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra her şeyimi inşallah Akhisar Belediyespor'a vereceğim' dedi.

ALPER: 'İNŞALLAH BURADA GÜZEL ŞEYLER YAŞARIM'
Genç sol bek Alper Uludağ ise, transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, 'Akhisar hakkında çok güzel şeyler duydum. İnşallah burada güzel şeyler yaşarım' diye konuştu.

Diğer taraftan Trabzonspor ile kupada son 16 turunda karşılaşacak olan Akhisar-Belediyespor bugün yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürdü. Düz koşunun ardından istasyon çalışması yapan yeşil-siyahlılar top çalışmasının ardından ise idmanı tamamladı.