Seydişehir Belediye Düğün Salonunda sergilenen tiyatro oyununa Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, Konya Orman ve Su İşleri 8. Bölge Müdürü Yılmaz Kocaman, Konya Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çocuklara çevre bilinci ve tabiat sevgisini ve biyolojik kaçakçılığın aşılandığı tiyatro gösterisinde, yerlere çöp atılmaması, ekolojik denge ve temizlik konusunda minikler bilgilendirildi. Tiyatro sonunda miniklere gösteri hakkında sorular soruldu. Doğru cevap verenlere de çeşitli hediyeler verildi.
Orman ve Su İşleri Bakanlığının çocuklara yönelik bir tiyatro sergilediğini kaydeden Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, 'Hepiniz mesajı aldınız. Sadece ormanları değil, parkları değil, çevreyi hepimiz temiz tutacağız. Belediyelerimiz var diye işçi kardeşlerimiz var diye asla çöpleri yere atmayacağız. Büyüklerimizi uyaracağız. Çok çalışın başarılı olun. Çevre dostu çocuklar olarak yarınlara hep birlikte ulaşalım' dedi.
Program sonunda protokol üyeleri tarafından çocuklara, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından şapka, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından kitap hediye edilirken tiyatroya gelen öğrencilerin ulaşımı Seydişehir Belediyesi tarafından karşılandı.

Seydişehir’de "Caretta Caretta Milli Parklarda" adlı çocuk oyunu sahnelendi