Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Orduspor'un taraftar gruplarından 52 Genç Taraftarlar Derneği tarafından YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Ümit Yaşar Kışla'ya nezaket ziyareti gerçekleştirildi. Düzenlenen ziyarette konuşan 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, Orduspor ve taraftarlarına destek olan Ümit Yaşar Kışla'ya teşekkür ettiklerini söyledi. Orduspor'a destek veren herkese teşekkür ettiklerini ifade eden Aydın, 'Biz daha öncede Orduspor'u destekleyen iş adamlarımızı, sivil toplum örgüt temsilcilerini ve kurumlarımızı unutmadık. Bugün de Ümit beyi makamında ziyaret ederek kendisine teşekkür ettik' dedi.
52 Genç Taraftarlar Derneği tarafından yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Ümit Yaşar Kışla ise her zaman Orduspor'a destek olmaya hazır olduklarını belirterek ziyaretten dolayı Dernek Başkanı Murat Aydın ve beraberindekilere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Murat Aydın, üzerinde 'Yaşar Kışla' yazılı hediyeyi YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Ümit Yaşar Kışla'ya verdi.