Sezona Teknik Direktör Ümit Özat'la başlayan Samsunspor, 18. haftadaki Altınorduspor maçıyla genç çalıştırıcıyla yollarını ayırmıştı.

O andan itibaren bir çok teknik adam gündeme gelirken, yönetim tercihini deneyimli çalıştırıcı Engin Korukır'dan yana kullandı. Kariyerine 1996 yılında İzmitspor'la başlayan Korukır, bugüne kadar 8 takımda yardımcı antrenör, 11 takımda da teknik direktör olarak görev yaptı.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERİYOR
Kariyeri boyunca önemli başarılar elde edemeyen Korukır tercihine, Samsunspor taraftarı sosyal medya üzerinden tepki gösteriyor. Taraftarlar, "Madem kariyeri boyunca bir başarısı olmayan hoca getirilecekti, Kenan Yelek'le devam edilebilirdi" görüşünde birleşiyor. Korukır'ın gelişiyle, Samsunlu Kaleci Antrenörü Yunus Şenocak'la yolların ayrılması da taraftarın tepki gösterdiği bir başka durum.

AÇIKLAMALARI HEYECAN UYARDIRDI
Ancak deneyimli teknik adamın oldukça iddialı açıklamaları ise camiayı heyecanlandırdı. Korukır'ın özellikle 'Karadeniz'in en önemli kulüplerinden birisine geldim. Samsunspor'un olduğu yerde 7.'lik başarısızlıktır. Bir an önce 5-6. sıraya yükselmeliyiz' açıklaması camiada heyecan uyardırdı. Korukır'ın ligde 9 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Samsunspor'Da nasıl bir etki yaratacağı ise merak konusu.

Selçuk KAYA

SAMSUNSPOR'UN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ