Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Ligi 4. Grup'taki Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ikinci yarının ilk maçında Trabzon Kavak Meydanspor'u konuk etti.

İlk yarıyı 19 puanla kapatan iki takımın mücadelesinde ilk yarı gol sesi çıkmadı. İKinci yarı ise daha iyi bir oyun ortaya koyan Ayvacık temsilcisi 56. dakikada Merve ve 80. dakikada da Ebru ile goller bulup maçı 2-1 kazandı. Puanını 22'ye yükselten Ayvacık temsilcisi grup liderliği yarışına ortak oldu.

BELUR'DAN TEBRİK
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Saklı Cennet'in Melekleri'ni tebrik ederken, "Kızlarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Bir işe inanmak başarmanın ayrısıdır biz kızlarımıza ilk günden itibaren inanıyor ve destekliyoruz. Bu takım gün gelecek çok iyi yerlerde olacak buna inancım tamdır" dedi.

Öte yandan karşılaşmayı Ayvacık Belediye Başkan Yardımcısı Refahittin Şencan, Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mahmut Beyazoğlu, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Telat Aktaş, Belediye Yazı İşleri Müdürü Fedai Altıkat ve çok sayıda futbolsever de izledi.