Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım İlçe Teşkilatı, İlkadım İlçesi'nde kurulması hedeflenen mahalle teşkilatı modelini partililerle paylaştı.

Star Düğün Salonu'nda gerçekleşen toplantıya eski milletvekili Adem Orman ve CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz de katıldı.

YÜKÜMÜZÜ PAYLAŞALIM
CHP'nin Türkiye'nin ve Samsun'un yarınlarını düşündüğünü ifade eden CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel'' Atatürk'ün ilk adımı attığı Samsun'da Şehr-i Samsun'da iktidar kurmak istiyorsak birbirimizden ayrılma lüksümüz yok. CHP İlkadım teşkilatı sizlerin de desteği ile büyük mücadeleyi sürdürecek. Hepinizi ilçe teşkilatımızı beraber yönetmeye davet ediyorum. Yıllarca mahallelerimizde görevlerde bulundunuz. Mahalle temsilcilerimize sadece seçimlerde, kurultaylarda değil her zaman ihtiyacımız var. Yükümüzü paylaşalım, mahalle teşkilatlanmalarını ve yönetim kurulunu oluşturalım. Bizler İlkadım şehrinde iktidar olmak istiyorsak halkımızla diyalog kanallarını sürekli açık tutmak zorundayız. Bizler, işçiyiz, emekliyiz, ezileniz ama CHP rozetini taktıktan sonra sorumluluğumuz artıyor. Bundan sonra mahallelerde CHP bayrağı dalgalanacak ve halkımızla beraber projeler üreteceğiz'' diye konuştu.

EVLERİMİZDE OTURMAYACAĞIZ
Yoğun katılımın olduğu toplantılarda enerji dolduğunu kaydeden CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz ise, ''CHP'nin yalnızca seçim dönemlerinde bir araya geldiği eleştirisi vardı. Önümüzde seçim yok ama CHP bir arada. İlkadım örgütü bu birlikteliği tesis etti. Bunu daha sonra yapılacak güzel işlerin başlangıcı olarak değerlendiriyorum. Çoğunuz, CHP'nin Samsun'da birçok belediyeyi aldığını ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde CHP flamalarının dalgalandığını gördünüz. Şimdi yok ise, evlerimizde köşeye çekilip oturmayacağız. Bir gün mutlaka, dışarıdaki güneş gibi aydınlık günlerde CHP'nin zafer toplantılarında bir araya geleceğiz'' ifadelerini kullandı.

Zerrin SOMUNCU