Önemli markalarla birlikte Trabzon ve bölgeye hizmet veren Varlıbaş AVM yeni iç ve dış dekoruyla birlikte yılbaşına hazır hale getirildi. Ziyaretçileri girişte dev yılbaşı ağacıyla karşılayan Varlıbaş AVM, ayrıca ışıklı süslemeler ve dekorlarıyla birlikte de görsel bir şölen yaşatıyor.
Varlıbaş AVM'nin Genel Müdürü Serpil Saka, yeniliğe önem verdiklerini belirterek, '2016 yılının son günlerinde de yepyeni konseptimiz ve süslemelerimizle birlikte AVM'mizi yenileyerek yılbaşına hazırlandık. 2016 yılına elveda derken, 2017 yılının herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederiz' dedi.
Yeni yılda yeni markaların Varlıbaş AVM bünyesinde hizmet vereceğini kaydeden Saka, 'Varlıbaş AVM olarak her gün binlerce kişiye kapılarımızı açıyoruz. Ziyaretçilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. AVM'mize yeni yılda birbirinden değerli markalar geliyor. Türkiye'nin önemli markaları Trabzon'da ilk kez Varlıbaş'ta hizmete açılacak. Tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz' ifadelerini kullandı.

Varlıbaş AVM, 2017 yılında önemli markaları Trabzon’a getiriyor