KONE YUVAYA DÖNÜYOR

Samsunspor'da sezon başında transfer yasağı nedeniyle kadroda tutulamayan Famoussa Kone, geri dönüyor. Yönetim, Göztepe ile her konuda anlaşılırken, son görüşmelerin ardından oyuncunun kiralık mı, bonservisiyle mi geleceğine karar verilecek

GÖZTEPE İSTEMİYOR
Transfer dönemine hızlı bir giriş yapmak isteyen Samsunspor'da, listede Türkiye'den olan tek yabancı oyuncunun Famoussa Kone olduğu öğrenildi. Geçen sezon Kırmızı- Beyazlı formayı giyen ve yeni sezon öncesi transfer yasağı nedeniyle kadroda tutulamayan Kone, Göztepe ile anlaşmıştı. Burada istediği şansı bulamayan ve Teknik Direktör Okan Buruk'un da kadroda görmek istemediği oyuncuyla, Samsunspor yeniden anlaştı.

11 GOL ATMIŞTI
Geçen sezon Samsunspor formasıyla 29 maçta 11 gol atan Kone'nin de gelmeye sıcak baktığı tarafların hafta içi bir araya geleceği öğrenildi. Bu görüşmelerin ardından Kone'nin kiralık mı, yoksa bonservisiyle mi geleceği netlik kazanacak. Öte yandan Samsunspor'un transfer listesinde Türkiye'den başka yabancı oyuncu olmadığı, diğer yabancı futbolcuların yurt dışından olduğu öğrenildi.