Akşehir Kültür Merkezi'nde yapılan AK Parti Akşehir İlçe Danışma Meclisi'ne AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ile partililer katıldı. Divan Heyeti'nin oluşturulmasından sonra kürsüye gelen AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, 'Gün vatana, bayrağa, milletin bütünlüğünü korumak için gerekli olan değerlere sahip çıkma günüdür. Hayatının henüz baharında gencecik fidanlarımız şehit olurken, babasız-annesiz kalan küçücük evlatlar, gözyaşları sel olan analar, babalar eşler var iken ne istediğimize ne talep ettiğimize bir kez daha bakmamız da fayda var diye düşünüyorum' dedi.
'Akşehir'e 262 milyonluk yatırım'
Akşehir'e yapılan ve önümüzdeki dönem projeleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Akkaya ise, 262 milyon liralık yatırım çalışmaları olduğunu kaydetti. Başkan Akkaya, 'İlçemizde hükümetimizin de desteği ile birçok yatırıma imza attık. Eğitim, sağlık, yerel yönetim, sosyal ve kültürel yatırımlarla ilçemiz daha da ileriye taşınacak. Yapılan yatırımlar sadece rakamla ifade edilecek kadar kolay değil. Yeter ki bunları görmek isteyen göz olsun. Bizler her zaman için halkımızın hizmetindeyiz' şeklinde konuştu.
'Türkiye asla diz çökmeyecek'
Gündemi değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu da, Türkiye'de kaos ortamının oluşturulmak istendiğini söyledi. Baloğlu, 'Ülkemize yapılan yatırımlara bakıyorlar karşılarında gelişen, güçlenen bir Türkiye var. İşte bunu durdurmak için bir takım hain planlar yürütüyorlar. Gezi olayları, 17-25 Aralık olayları, 15 Temmuz Darbe Girişimi, ekonomik darbe, ülkemizde bazı illerde yapılan hain bomba girişimleri, doğu ve güney doğu bölgemizde güvenlik güçlerimize yönelik saldırılar gibi birçok girişimle ülkemizi kaosa sürüklemek ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu 2023 hedefimize ulaşmamıza engel olmak istiyorlar. Ama 15 Temmuz'da tankların, tüfeklerin karşısında duran bu millet olduğu sürece asla ve asla ülkemiz diz çökmeyecek' ifadelerini kullandı. İlçeye yapılan yatırımları da anlatan Milletvekili Baloğlu, yatırımların hız kesmeden devam edeceğinin altını çizdi.
61. İlçe Danışma Meclisi görüş ve önerilerin ardından genel bir değerlendirme yapılmasıyla sona erdi.

Akşehir’de AK Parti 61. Danışma Meclisi gerçekleşti