Tokat Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kasap, Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat, Tokat Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Fehmi Çankaya ve Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora, Tokat Teknopark'ta faaliyet gösteren firma yetkilileri ile Tokat Teknopark'ta bir araya gelerek 2016 yılı çalışmalarını değerlendirdi.
Programın açılış konuşmasında Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şahin, ülkemizin zor günlerden geçmesine rağmen Ar-Ge konusunda hiç taviz verilmediğini ifade ederek, 'Teknoloji Geliştirme Bölgelerine Ülke kalkınması için çok ümit bağlanmaktadır. Bizlerin üzerine düşen önemli görevler var, Ar-Ge ve inovasyon konusunda daha çok çalışmamız gerekiyor. Tokat hepimizin, bölge hepimizin, Ülke hepimizin, Teknopark'ın amacına uygun yoluna devam etmesi için hep birlikte üzerimize düşen görevleri yapacağız. Ülkemiz zor günlerden geçmesine rağmen Ar-Ge konusunda hiç taviz verilmedi, teşvik ve destekler devam etti. Ar-Ge faaliyetlerini büyük bir azim ve kararlılıkla devam ettirmeliyiz' dedi.
Tokat Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ahmet Fenercioğlu, Ar-Ge reform paketi değişikliği ve TGB Endeksi hakkında bilgilendirme sunumunda bulundu. Firmaların soru ve sorunlarının dinlenerek cevaplandırıldığı programda 2017 yılında daha çok çalışma ve en iyi performans temennilerinde bulunuldu.

Rektör Şahin: "Ar-Ge çalışmaları aksatılmayacak"