Samsun'un İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi'nde ikamet eden Melike Seven (16), bir hafta önce işe gitmek için evinden çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Genç kızdan haber alamayan ailesi, polise başvurdu. Başlatılan arama çalışmalarına rağmen Seven'e henüz ulaşılamadı.

İRTİBAT KURAMADIK
Yeğeninin geçtiğimiz hafta salı günü evden işe gitmek üzere çıktığını belirten genç kızın dayısı Bilal Topçu, "Melike bir inşaat firmasında işe başlamıştı. Geçen hafta salı günü işe gitmek için sabah evden çıktı, akşam eve dönmedi. O günden beri de kendisinden haber alamıyoruz. Firma ile görüştük, o akşam işten ayrıldığını söyleyerek çıkmış. Yine okul arkadaşları ile irtibata geçtik, Melike onların da telefonlarını engellemiş. O yüzden kimse kendisiyle irtibat kuramadı" diye konuştu.

ŞÜPHE EDİYORUZ
Durumu polise haber verdiklerini de belirten Topçu, "Onu tanıyan arkadaşları, polise gidip bilgi verdi. Fakat polis de şu ana kadar kendisine ulaşacak bir ipucuna rastlayamadı. Etrafımızda husumette olduğumuz kimse yok. Bu şekilde bir durum olsa şüpheleneceğimiz bir şeyler çıkardı. Onun hayatından şüphe ediyoruz. Anne babası perişan oldu. Her türlü şey olabilir, belki hayatında bir erkek arkadaşı olabilir. Bizden çekiniyor olabilir. Melike'nin hiçbir şeyden çekinmeden bize ulaşmasını istiyoruz. Bize olmasa bile herhangi bir arkadaşına da ulaşabilir. Sadece sağlığının yerinde olduğunu bilmek istiyoruz" diye konuştu.

Barış BUDANOĞLU